Ljubljanski grad – Brike v mestu – Ženske & wino 2011 – 30. 8. 2011

Dan na gradu je bil kot nalašč za slavne. Najprej je bila na kosilu tam  nemška kanclerka Angela Merkel, potem Brike in me FAM-ovke, pa še Đuro je imel nad nami svojo predstavo. Torej je bilo vse popolno, le s parkiranjem je bilo kar nekaj težav.

Lepši del predstavnic znanih vinarskih hiš, kot so Edi Simčič Vipolže, Kmetija Prinčič Kozana,  Erzetič Višnjevik, Vinska klet Goriška Brda Dobrovo, Vinarstvo Kristančič Medana, Bruna d.o.o.  Nova Gorica,  Movia Ceglo, Ščurek Plešivo, …… so se predstavile kot se za Brike spodobi. V vsem sijaju, lepoti  in kvaliteti predstavljenih vin.

FAM je kandidiral štiri članice za ŽENSKE&VINO SLOVENIJA 2011, vendar je zmaga šla v druge roke, tudi v prave. Komisija je bila strokovna in vanjo ni dvomiti.

Ja, bilo  je res prijetno, tako da smo degustirale, klepetale in se ob plesu zabavale še pozno  v noč – pravzaprav smo dočakale tudi že naslednji dan pod grajskimi zvezdami.

FOTOGALERIJA: Srečanje društva FAM – Ljubljanski Grad – foto Doroteja Omahen