Srečanje in skupščina Društva  FAM dne 14. 3. 2018

Srečanje smo pričeli z razgovorom med našo predsednico in županom  mesta Ljubljana, g. Zoranom Jankovićem. Povedal nam je o projektih, ki so jih zaključili v letu 2017 in nekaterih, ki so še v zaključni fazi oz. se izvajajo. G. Jankovića je vedno prijetno poslušati, ker s takim entuziazmom govori o „svoji“ prelepi Ljubljani in vse smo prepričane, da bo v prihodnje še lepša.

Nadaljevale smo s temo dneva o novi Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov, predavateljice dr. Nataše Pirc Musar. Predavanje je bilo odlično, ponazorjeno s primeri, tako da smo lahko vse razumele, kako ravnati z njimi v bodoče, da bomo zadostile uredbi in vsem zakonskim predpisom. (Podrobnosti so priloga tekstu)

V nadaljevanju smo pričele s skupščino društva, ki jo je odprla predsednica društva, ga. Andreja Ilgo (zapisnik priložen), po koncu skupščine pa  smo se razvajale ob dobrotah Vivo Cateringa in prijetnem klepetu.

Posnetki s skupščine: ga. Marija Trenz

Povzela: Silvia Lippai