T: 01/786 58 07,
F: 01/786 58 07

Poročilo o delu društva v letu 2018

Januar 2018

• 1. 2018 – Prisostvovali smo Delovi osebnosti leta za 2017 v Narodni galeriji Ljubljana
  • 1. 2018 – Fotografska razstava v Vivo Cateringu na D125
  • 1. 2018 – srečanje društva na kmetiji Gora pod lipo v zg. Ložnici pri Slovenski Bistrici. Gostitelj Oven Elektro Maribor
  • 1. 2018 – nadzorni svet društva FAM
  • 1. 2018 – programski svet – upravni odbor društva FAM
  • 1. 2018 v Hiši Evropske Unije in Francosko veleposlaništvo v Sloveniji - Izzivi in priložnosti za ženske v podjetništvu: vpliv spola na kariero

Februar 2018

• 15. februar – Ržišnik Perc Šenčur v odlični restavraciji CUBIS Šenčur – tema dneva: Tema dneva:  Trajnostne arhitekture v dobi trajnostne gradnje in sodobnega bivanja – Uvajanje   tudi novo tehnologijo (BIM) na slovenski trg  (Protim d.o.o.).
  • 2. 2018 – Ljubezen od A – Ž – Dogodek v Festivalni dvorani v Ljubljani – Prireditev o medsebojnih odnosih z odličnimi gosti

Marec 2018

• 3. 2018 -Srečanje in skupščina društva FAM. Razgovor z županom mesta Ljubljane – gostiteljem naše skupščine, tema dneva: Nova Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (dr. Nataša Pirc Musar) v nadaljevanju pa letna skupščina društva in pogostitev z Vivo Cateringom.

April 2018

• 4. 2018 – srečanje 500 podjetnic v Hotelu Union v Ljubljani
  • 4. 2018 - Večgeneracijski center – edinstveni v Evropi (VGC) Planet generacij v Velenju, tema dneva: Kako bomo v letu 2018 dosegli postavljene – želene cilje in kaj ogroža rast slovenskega gospodarstva. (Tanja Skaza)

Maj 2018

• 5. 2018 - Zobozdravstvena in estetka klinika Križaj na Muljavi

Tema dneva zdravstvena

Junij 2018

• junij 2018 – Udeležba na VIP dogodku Večer pod zvezdami na Peklenskem dvorišču Križank s Slovenskimi novicami in revijo Suzy
  • 6. 2018 – Podelitev odlikovanja Reda za zasluge SILA-IWCL Mednarodnega združenja žensk Ljubljana- predlog podprl tudi FAM
  • 6. 2018 premiera Špasteatra v Tivoliju v Ljubljani

Julij 2018

• Prijetni poletni dogodek Women & Wine na Fužinskem gradu, kjer sodelujejo tudi naše članice.

Avgust 2018

• Dopusti

September 2018

• Srečanje v podjetju VARIS Lendava: Ogled razstave Marca Chagalla na Lendavskem gradu. Predstavitev SKUPINE VARIS S STRANI mag. Sabina Sobočan, predstavitev  pomurskega gospodarstva s strani. g. Robert Grah iz Pomurska gospodarska zbornica in okrogla miza na temo: »Sodobni izzivi sodobnih menedžerjev - kako voditi!« z udeleženci: g. Iztok  Polanič – Pomgrad Murska Sobota, g. Martin Žigo -  Lušt - Paradajz Renkovci / Turnišče, ga. Sabina Sobočan - Varis Lendava, g. Janko Kodila – Kodila  Murska Sobota. Okroglo mizo bo vodila predsednica društva FAM, dr. Nataša Pirc Musar
  • 27. 9. 2018 – Prisostvovale smo Managerskemu kongresu v Bernardinu/Portorož

Oktober 2018

• 10. – 10-letnica delovanja firme Lin&Nil naše članice Andreje Jernejčič
  • 10. sestanek programskega sveta društva
  • 10. srečanje društva FAM Musar in SBC -  Kluba slovenskih podjetnikov; Predstavitev podjetja VIVO Catering International ob njegovi 25-letnici delovanja - mag. Jerneja Kamnikar Tema dneva (okrogla miza) “Kaj bi morala vlada narediti, da bo podjetniško okolje bolj prijazno in zanimivo za investicije?” Na okrogli mizi so sodelovali: g. Goran Novković - SBC, ga. mag. Jerneja Kamnikar – Vivo Catering, g. Filip Remškar – Smart Com, g. dr. Aleš Musar – Ruska  Dača, g. Martin Jezeršek – Hiša kulinarike Jezeršek, ga. Romana Piskar, Podjetje Piskar
  • 10. 2018 - MONS Veleposlaništvo rep. Madžarske ob državnem prazniku podelilo odlikovanja našim zaslužnim posameznikom (slavnostna govorca: predsednik Madžarske g. Janos Ader in predsednik SLO g. Borut Pahor)

November 2018

• november – smo se udeležile MQ Konference Združenja manager v Kristalni palači pod nazivom »Spričevalo odličnosti managementa
  • 11. – Srečanje FAM v Kristalni Palači – Life Center na temo Preventiva je boljša kot Kurativa – naredimo nekaj zase
  • 11. ob 19. uri smo prisostvovale gala večeru ob izidu prvega vodnika Gault&Millau Slovenija na povabilo Mire Šemić.
  • 11. – Hotel Cubis Lendava – predstavitev knjige naše članice Metke Feher Pal »Vodja, ki mu sledijo«
  • 11. – Veuve Clicquot Business Woman Award na Ljubljanskem gradu

December 2018

• 12. Prednovoletno srečanje društva FAM v Maxiju, z modno revijo, v kateri so kot manekenke sodelovale naše članice, predstavitev perila Felina in več vrst blagovnih kozmetičnih znamk in s pogostitvijo, ki jo je pripravil Maksim.